Απάντηση στο "διάγγελμα" της Ο.ΣΥ.Ν. από τον πρόεδρο του Συλλόγου Απανταχού Χομοριτών

Το "διάγγελμα" της κας προέδρου και του "αποδεκατισμένου" ΚΕ.ΣΥ. της Ο.ΣΥ.Ν. δείχνει δίχως άλλο ότι όσοι πλέον έχουν απομείνει στο ΚΕ.ΣΥ. της Ομοσπονδίας λειτουργούν ως «παράγκα» και έχουν χάσει τον αυτοέλεγχό τους και την επαφή τους με την πραγματικότητα.

Δυστυχώς η κατάσταση στην Ο.ΣΥ.Ν. είχε αρχίσει ήδη να «βρωμάει» εδώ και πολλά χρόνια. Ο Σύλλογος Χομοριτών από το "μακρινό" 2011 και μετά το μόνο που ζητά επίμονα από τα εκάστοτε ΚΕ.ΣΥ. είναι η διαφάνεια, οι δημοκρατικές διαδικασίες και ο σεβασμός των μελών – Συλλόγων και του καταστατικού.

Read more...

Μονόδρομος η εξυγίανση για τη Ομοσπονδία Συλλόγων Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν.)

Τις τελευταίες μέρες το Β’ Παναυπακτιακό Αναπτυξιακό Συνέδριο που έγινε με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν.) και με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Ναυπακτίας, αποτέλεσε το κορυφαίο γεγονός για τον τόπο. Η πραγματοποίησή του έδωσε την ευκαιρία να συζητηθούν και να αναλυθούν σε βάθος τρόποι ανάπτυξης της περιοχής μας, μιας περιοχής ιδιαίτερου φυσικού κάλους, καθώς και η υλοποίηση δράσεων και παρεμβάσεων που θα μπορούσαν να τονώσουν την αναπτυξιακή προοπτική της.

Αυτό από μόνο του αποτελεί σπουδαίο γεγονός για τον τόπο και πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στους διοργανωτές του. Αν το συνέδριο πέτυχε τους στόχους του ή όχι, αυτό θα φανεί στο αμέσως επόμενο διάστημα. Μακάρι εκτός από την περαντζάδα, την πασαρέλα και την προβολή των υποψηφίων στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου, να μείνει και κάτι καλό για τον τόπο.

Read more...

Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Απανταχού Χομοριτών

 Στις 11 Νοέμβρη του 2018 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ), Πατησίων 5, (4ος όροφος), Μέγαρο Τρικούπη, Τ.Κ.10431 Αθήνα (Πλατεία Ομόνοιας), θα γίνει η ετήσια εκλογο-απολογιστική του Γενική  Συνέλευση του Συλλόγου Απανταχού Χομοριτών.  

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί τα μέλη του, να παρευρεθούν στην Ετήσια Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευσηη οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της ΠΑΝ.ΣΥ, Πατησίων 5,  (4ος όροφος), Μέγαρο Τρικούπη, Τ.Κ. 104 31 Αθήνα (Πλατεία Ομόνοιας) στις 11 Νοεμβρίου 2018,  ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ.

 Θέματα Γενικής συνέλευσης:

  1. Απολογισμός δράσης και πεπραγμένων έτους 2018
  2. Οικονομικός απολογισμός έτους 2018 και απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη
  3. Υποβολή προτάσεων για την πορεία του συλλόγου
  4. Δημιουργία Τμήματος Εκμάθησης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, Λειτουργία αίθουσας Συλλόγου στη Αθήνα, προγραμματισμός εκδηλώσεων για το 2019
  5. Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Όλα τα μέλη για να συμμετάσχουν στις εκλογές της 11 Νοεμβρίου 2018 σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις ετήσιες συνδρομές τους για το 2018 και 2019.

Τα μέλη θα έχουν την δυνατότητα πριν και κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης να πληρώσουν την ετήσια συνδρομή τους για το 2018 και 2019 (για όσους δεν έχουν ήδη πληρώσει για το 2018) και κατόπιν θα ακολουθήσει η εκλογική διαδικασία.

Η παρουσία και οι προτάσεις όλων κρίνεται από μέρους μας πολύτιμη και απαραίτητη.

Σε περίπτωση που δεν θα σημειωθεί η από το καταστατικό προβλεπόμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί οριστικά την επόμενη Κυριακή 18η Νοεμβρίου στα γραφεία του Συλλόγου στον Άλιμο/Αττικής, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 στις 18:00 να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. ή να στείλουν email στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

το Δ.Σ. του Συλλόγου μας

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Ξένος Τύπος

Εφημερίδες

Περιοδικά

Τοπικά MME

Τοπικά R/TV

Ακολουθήστε μας